Vi tilbyder følgende behandlinger

Olie massage er en meget beroligende og afslappende massage, som i modsætning til thai massage, ikke indebære nogen smerter. Massagen gives ved at gnide olie ind i huden og den giver både mental og fysisk afslapning. Som ved thai massage er det en særdeles god måde at lindre stress og hjælpe dig med at få en mere afslappet tilgang til livet og dine omgivelser.

Thai massage er en gammel healing kunst, der er videreudviklet i Thailand. Ved fysisk press på kroppens energilinjer og punkter, og med en vifte af passive stræk bevægelser, der bliver udført med hænder, fødder, knæ og albuer, oplever kroppen en dyb afslapning, de indre organer stimuleres, og du oplever øget fleksibilitet og strøm af energi. Thai Massage er en kropsterapi, som reducerer almindelige lidelser såsom:

  • Rygsmerter
  • Frossen Skulder
  • Stress relaterede problemer
  • Begrænset bevægelse
  • Muskler og led spænding

Tantra massage få dig til at føle dig som om du er i en trance, hvor fysiske grænser opløses, tiden forsvinder og bekymringer og problemer ikke længere synes vigtig. Dine energier bliver stimuleret og dine sanser vækkes efterhånden som kroppens følsomhed gradvist stiger. Udfra tantriske idealer masseres hele din krop, herunder særligt følsomme områder.
Du kommer til at føle dig afslappet, der i sidste ende giver dig en følese af komfort og total velvære.

Sport massage bidrager til at afhjælpe stress og spændinger, som hober sig op i kroppens bløde væv under fysisk aktivitet. Hvor mindre skader og læsioner opstår på grund af overanstrengelse og / eller overforbrug, kan sportsmassage bryde dem ned hurtigt og effektivt. Massagen hjælper med at forberede sportsudøver til en top præstation, til at dræne trætheden væk, til at lindre hævelse, til at reducere muskelspændinger og til at fremme fleksibilitet og for at undgå skader.

Priser

Traditionel Thaimassage

Thai Sportsmassage

Sportsmassage

Aroma Therapy

Thai Oil Massage

Foot Massage

Body, Neck and Shoulder

30 min. 300 Kr.

30 min. 300 Kr.

30 min. 300 Kr.

30 min. 300 Kr.

30 min. 300 Kr.

30 min. 300 Kr.

30 min. 300 Kr.

1 Time 500 Kr.

1 Time 500 Kr.

1 Time 500 Kr.

1 Time 500 Kr.

1 Time 500 Kr.

1 Time 500 Kr.

1 Time 500 Kr.